Prirodna sredstva za čišćenje

prirodna sredstva N-Elements novosti iz prirode

Prirodna sredstva za čišćenje

Sve više ljudi traži prirodna rješenja za čišćenje doma ili drugih prostora u kojima provode svoje dragocijeno vrijeme. Kada je moguće, uvijek je bolje koristiti prirodna sredstva za održavanje čistoće zbog smanjenog utjecaja štetnih tvari na okoliš, a samim time i na čovjeka. Roditelji i osobe koje imaju kućne ljubimce posebno obraćaju pažnju na sastav proizvoda koji kupuju. Prirodni proizvodi su sve više zastupljeni na policama trgovina jer su i kupci sve više osviješteniji o prednostima korištenja prirodnih proizvoda, bilo da se radi o hrani, kozmetici, deterdžentima, odjeći i sl. 

S velikim zadovoljstvom predstavljamo vam novu liniju N-Elements proizvoda, a to su prirodna sredstva za čišćenje s eteričnim uljima. Iako su N-Elements eterična ulja najširu primjenu pronašla u osvježavanju prostorija kroz difuzore i uljne lampe, njihova namjena se sve više koristi u kućnim pripravcima sredstava za čišćenje. N-Elements prirodna sredstva sadrže više od 99% prirodnih sastojaka. Tri proizvoda su nositelji službenih eko-oznaka Europske unije “Eu Ecolabel” i “Prijatelj okoliša”.

Krenuli smo s pet proizvoda različitih namjena:

prirodna sredstva za čišćenje N-Elements

Možemo vam odmah reći da nećemo stati samo na tome. U planu imamo razviti još sredstava koji će vam omogućiti jednostavno, praktično i sigurno održavanje čistoće u domaćinstvu. Ostanite povezani s prirodom uz N-Elements proizvode. 

Sredstva za čišćenje možete pronaći u odabranim dm trgovinama u Hrvatskoj ili naručiti putem e-maila na: office@atea.hr