Podovi

N-Elements sredstvo za ciscenje podova Eu Ecolabel

PRIRODNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE PODOVA

500 ml

N-Elements sredstvo za čišćenje podova obogaćeno je eteričnim uljem čajevca, limuna i lavande. Uklanja prljavštinu, mrlje i masnoću sa svih površina. Neutralizira neugodne mirise nakupljene na površinama. N-Elements sredstvo koristi prirodnu formula za higijensku čistoću i dugotrajnu svježinu tretiranih površina. Sadrži više od 99% prirodnih sastojaka. Svi sastojci udovoljavaju visoko propisanim standardima zaštite okoliša što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat.

EU Ecolabel prirodno sredstvo
N-Elements sredstvo za ciscenje podova Eu Ecolabel

PRIMJENA

Prije uporabe protresti sredstvo. Otopiti 3 čepa sredstva (15 ml) u 2 litre vode. Prebrisati vlažnim močom ili krpom za podove. Radnu otopinu prirediti vodom temperature do 40°C. Primjenjuje se u koncentraciji od 5-10 ml/L vode, ovisno o stupnju zaprljanja. Za očuvanje okoliša iznimno je važno koristiti proizvod pod preporučenim uvjetima.

icon-protresti-11

1.Protresti

icon-razrijediti

2.Razrijediti

icon-prebrisati

3.Prebrisati

SASTOJCI

>80% voda, natrijev bikarbonat, <5% octena kiselina, <5% anionske površinski aktivne tvari, natrijev klorid, eterično ulje limun, eterično ulje lavanda, eterično ulje čajevac, ostali sastojci: Verstatil® PC

AMBALAŽA

Preporuča se višekratna upotreba boce. Boca sadrži 50% recikliranog materijala. Materijal izrade je HDPE plastika koja ne ispušta skoro nikakve kemikalije. Najsigurnija je za uporabu i neće utjecati na sastojke prirodnog sredstva za čišćenje. Pakiranje moguće 100% reciklirati. Nakon upotrebe, praznu ambalažu odložiti na mjesto za reciklažu plastike.

mobiusova-petlja

NAPOMENA

Prije uporabe isprobati sredstvo na skrivenom dijelu površine.

Ne savjetuje se korištenje na iznimno osjetljivim površinama poput mramora i kamena.

Držati van dosega djece.

Izbjegavati kontakt s kožom i očima.

Ne nanositi direktno na kožu i sluznicu.

Nije za oralnu uporabu.

Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi.

Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati upute za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku s otopinom sredstva za pranje.

PROIZVOĐAČ

S-Atea d.o.o., Rimski trg 8 10 431, Sveta Nedelja, Hrvatska, www.atea.hr

DOSTUPNO

Proizvod je dostupan u odabranim Dm prodavaonicama na području RH ili putem e-mail narudžbe na: office@atea.hr

Slični proizvodi