Kupaona

N-Elements univerzalno prirodno sredstvo za ciscenje kupaone Eu Ecolabel

PRIRODNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUPAONE

500 ml

Prirodno sredstvo za čišćenje svih kupaonskih površina. Obogaćeno je eteričnim uljem čajevca i limunske trave s dodatkom mirisa vanilije. Učinkovito uklanja kamenac, naslage sapuna i ostale prljavštine. Prirodna formula N-Elements sredstva istodobno čisti, neutralizira neugodne mirise i ostavlja ugodno svjež miris koji se širi cijelom kupaonom. Sredstvo  je namjenjeno redovitom održavanju čistoće. Svi sastojci udovoljavaju visoko propisanim standardima zaštite okoliša što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat.

EU Ecolabel prirodno sredstvo
N-Elements univerzalno prirodno sredstvo za ciscenje kupaone Eu Ecolabel

PRIMJENA

Prije uporabe protresti prirodno sredstvo. Za svakodnevno čišćenje kupaonice ravnomjerno poprskati izravno na površinu ili nanijeti sredstvo na vlažnu krpu. Prebrisati površine i isprati vodom. Za uklanjanje tvrdokornih mrlja i kamenca, nanijeti izravno na površinu i ostaviti da djeluje 5 – 10 minuta. Zatim istrljati spužvicom i isprati vodom. Po potrebi ponoviti postupak ili produljiti vrijeme djelovanja. Proizvod nije namijenjen za opsežno čišćenje. Za očuvanje okoliša iznimno je važno koristiti proizvod pod preporučenim uvjetima.

icon-protresti-2

1.Protresti

icon-našpricati-1

2.Našpricati

icon-prebrisati-3

3.Prebrisati

icon-isprati

4.Isprati

SASTOJCI

>75% voda, >20% octena kiselina, <5% anionske površinski aktivne tvari, natrijev klorid, eterično ulje limunska trava, miris, eterično ulje čajevac, ostali sastojci: Verstatil® PC

AMBALAŽA

Preporuča se višekratna upotreba boce. Boca sadrži 50% recikliranog materijala. Materijal izrade je HDPE plastika koja ne ispušta skoro nikakve kemikalije. Najsigurnija je za uporabu i neće utjecati na sastojke prirodnog sredstva za čišćenje. Pakiranje moguće 100% reciklirati. Nakon upotrebe, praznu ambalažu odložiti na mjesto za reciklažu plastike.

mobiusova-petlja

NAPOMENA

Prije uporabe isprobati sredstvo na skrivenom dijelu površine.

Ne savjetuje se korištenje na iznimno osjetljivim površinama poput mramora i kamena.

Držati van dosega djece.

Izbjegavati kontakt s kožom i očima. Ne nanositi direktno na kožu i sluznicu.

Nije za oralnu uporabu.

Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi.

Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati upute za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku s otopinom sredstva za pranje.

PROIZVOĐAČ

S-Atea d.o.o., Rimski trg 8 10 431, Sveta Nedelja, Hrvatska, www.atea.hr

DOSTUPNO

Proizvod je dostupan u odabranim Dm prodavaonicama na području RH ili putem e-mail narudžbe na: office@atea.hr

Slični proizvodi