Bombice

Bombice za čišćenje wc školjke

BOMBICE ZA WC

6×20 g

Bombice za wc uklanjanju prljavštine i naslaga u wc školjci. Obogaćene su eteričnim uljem ružmarina i limuna. Otapanjem bombice, ulja otpuštaju osvježavajući miris. Eterična ulja pomažu u učinkovitom čišćenju doma na prirodan i siguran način. N-Elements bombice dolaze u praktičnom pakiranju koje sadrži 6 komada. Praktične su za uporabu i čuvanje. Jednostavno se doziraju. Namijenjene su redovitom održavanju higijenske čistoće u wc školjci.

Bombice za čišćenje wc školjke

PRIMJENA

Ubaciti jednu bombicu i pričekati da se otopi. Tijekom otapanja stvaraju se mjehurići. Kada se bombica otopi u potpunosti četkom oribati školjku. Za teže prljavštine ostaviti da djeluje preko noći i ponoviti postupak. Bombice su namijenjene redovnom održavanju čistoće u wc školjci, a ne opsežnom čišćenju.

SASTOJCI

SODIUM BICARBONATE, CITRID ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, D-LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, CITRONELLOL, AQUQ, PROPYLENE GLYCOL.

icon-bez-alkohola
icon-prirodni-sastojci
icon-biorazgradiva-formula

AMBALAŽA

Proizvod je pakiran u vrećicu koja produljuje svježinu i čuva miris. Preporuča se čuvati proizvod u originalnoj ambalaži. Vrećica udovoljava najvećim zahtjevima pakiranja EKO proizvoda. Potpuno je reciklabilna, sa 0% štetnih tvari. Nakon upotrebe, praznu ambalažu odložiti u kantu predviđenu za reciklažu plastike.

mobiusova-petlja

NAPOMENA

Držati van dosega djece.
Nije za oralnu uporabu.

PROIZVOĐAČ

S-Atea d.o.o., Rimski trg 8 10 431, Sveta Nedelja, Hrvatska, www.atea.hr

DOSTUPNO

Proizvod je dostupan u odabranim Dm prodavaonicama na području RH ili putem e-mail narudžbe na: office@atea.hr

Slični proizvodi